SPAR kæden

SPAR

Danskernes foretrukne lokale indkøbssted! SPAR er de store nærbutikker med et meget stort udvalg af alle former for dagligvarer. Her kan du købe alt, hvad du behøver til din daglige husholdning, og en stor del af disse butikker har også Den Lune Bager.


KWIK SPAR

KWIK SPAR er minimarkeder, hvor du kan få næsten alle almindelige dagligvarer.
Varesortimentet spænder over kød og mejeriprodukter, brød og grøntsager til vin og tobak.


SUPER SPAR

SUPER SPAR er supermarkeder med et stort sortiment af alle dagligvarer, specialiteter og delikatesser. SUPER SPAR har et stort udvalg af kød, frugt og grønt og mange har Den Lune Bager afdeling. De fleste af butikkerne har også en stor vinafdeling, hvor du kan få et bredt udvalg af vine i mange prisklasser.


EUROSPAR

EUROSPAR er et internationalt supermarkedskoncept med rødder i SPAR-familien. Og du kan godt glæde dig. I EUROSPAR får du mere af det hele. Flere Gul Pris varer, flere tilbud, flere varenumre og et bredere, dybere og mere spændende udvalg af vin, kød, frugt og grønt, butiksbagt brød og alle mulige andre dagligvarer. Men selv om vi er nye i Danmark, kender du os måske allerede fra ferier i udlandet. For i dag findes EUROSPAR faktisk i 19 andre lande.

SPAR-kæden blev grundlagt i Holland i 1932 ud fra et princip om, at købmændene sammen kunne opnå bedre priser og vilkår hos leverandører og grossister. Kæden kom til Danmark i 1954, og er i dag Danmarks største kæde af selvstændige købmænd med omkring 550 butikker strøet ud over landet og en årlig omsætning på ca. 8 mia. kr. fordelt på butikkerne KWIK SPAR, SPAR og SUPER SPAR. EUROSPAR er således seneste skud på stammen.

Er du klar til at blive købmand
Find din butik